Recerca sobre Educació Ambiental i del Consum en un Món Globalitzat i Complex [43223]
Calafell Subirá, Genina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Research into Environmental Education and Consumption in a Globalised and Complex World
Additional title: Investigación sobre Educación Ambiental y del Consumo en un Mundo Globalizado y Complejo
Date: 2016-17
Abstract: La investigació en educació ambiental i educació del consum constitueix una oportunitat per a reflexionar i avançar en el disseny de currículums, models formatius i propostes competencials. El mòdul pren com a punt de partida la investigació en educació ambiental, educació del consum i educació econòmica, com diverses maneres d'abordar, des de l'educació, les relacions entre les persones i el medi i entre les pròpies persones. Cal afavorir la formació d'una ciutadania capaç d'afrontar els reptes que ens demana un món globalitzat i complex, que manifesta desajustaments i desigualtats a diverses escales.
Abstract: La investigación en educación ambiental y educación del consumo constituye una oportunidad para reflexionar y avanzar en el diseño de currículos, modelos formativos y propuestas competenciales. El módulo toma como punto de partida la investigación en educación ambiental, educación del consumo y educación económica, como diversas maneras de abordar, desde la educación, las relaciones entre las personas y el medio y entre las propias personas. Hay que favorecer la formación de una ciudadanía capaz de afrontar los retos de un mundo globalizado y complejo, que manifiesta desajustes y desigualdades a diversas escalas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Recerca en Educació [4313815]Català
6 p, 82.3 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 57.2 KB

Castellà
6 p, 82.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-09-23, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir