Treball de Fi de Màster [42892]
Fernández Gallegos, María Rosario
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2016-17
Abstract: L'objectiu principal del Treball de Fi de Màster és que els/les estudiants aprenguin en primera persona el mètode científic. Per a això han de participar en el disseny, la realització i la presentació de resultats d'un projecte d'investigació o de les pràctiques en empresa. El Treball de Fi de Màster consisteix en l'elaboració d'un treball escrit, i la defensa pública d'un treball sobre un tema relacionat amb la bioquímica la biologia molecular o la biomedicina, que prèviament s'haurà treballat en el mòdul del pràctiques professionals i de recerca de l'especialitat corresponent. L'objectiu principal és que l'estudiant pugui integrar el conjunt d'habilitats i competències adquirides en el màster. En el treball de fi de màster els/les estudiants han de demostrar que: a) Han adquirit els coneixements en què han estat formats en el màster b) La seva capacitat reflexiva i crítica c) La seva capacitat per plantejar un problema d'investigació, dissenyar un projecte per trobar respostes, analitzar críticament els resultats i arribar a conclusions fonamentades i contrastades. d) Capacitat per exposar i defensar els resultats obtinguts.
Abstract: The main objective of the Final Master is to learn firsthand the scientific method. Thus, the students should participate in the design, implementation and presentation of theresults of a research project or work placement. The Master Thesis involves the preparation of a report, and the public defense of a practical work on a topic related to biochemistry, molecular biology or biomedicine, which previously have been developed in the module of the professional and research practices of the corresponding specialty. The main objective is for the student to integrate a set of skills and competencies acquired during the program. In the Master Thesis the students must demonstrate: a) They have acquired the skills trained in the master b) Their reflective and critical capacity c) Its ability to raise a research problem, design a project to find answers, to critically analyze the results and conclusions based and proven. d) Ability to present and defend the results.
Abstract: El objetivo principal del Trabajo de Fin de Máster es que los/las estudiantes aprendan en primera persona el método científico. Para ello deben participar en el diseño, la realización y la presentación de resultados de un proyecto de investigación o de las prácticas en empresa. El Trabajo de Fin de Máster consiste en la elaboración de un trabajo escrito, y la defensa pública de un trabajo sobre un tema relacionado con la bioquímica la biología molecular o la biomedicina, que previamente se habrá trabajado en el módulo del prácticas profesionales y de investigación de la especialidad correspondiente. El objetivo principal es que el estudiante pueda integrar el conjunto de habilidades y competencias adquiridas en el máster. En el trabajo de fin de máster los/las estudiantes deben demostrar que: a) Hanadquirido los conocimientos en los que han sido formados en el máster b) Su capacidad reflexiva y crítica c) Su capacidad para plantear un problema de investigación, diseñar un proyecto para encontrar respuestas, analizar críticamente los resultados y llegar a conclusiones fundamentadas y contrastadas. d) Capacidad para exponer y defender los resultados obtenidos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Study plan: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
4 p, 73.2 KB

Anglès
4 p, 72.2 KB

Castellà
4 p, 71.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-09-23, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir