Aplicación móvil para auxilio de personas
García Colacios, Juan José
Benítez Fernández, Yolanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Mobile Application for help people in emergency situations
Títol variant: Aplicació mòbil per auxiliar persones
Data: 2016-06-28
Resum: Este artículo describe el desarrollo de un software, en concreto de una aplicación móvil y una aplicación web que gestionan el envío de alertas con localización GPS del afectado en casos de emergencia. Dichas alertas son enviadas por el usuario desde la aplicación móvil desde su teléfono a la aplicación web, que es la encargada de gestionar esas alertas y ver toda la información disponible de esta. Las funciones desarrolladas han sido tomadas por las necesidades que corresponden a una situación de emergencia en la que se puedan salvar vidas, ayudar a gente en apuros o solventar incidencias que necesiten tanto de un mediador como de los servicios de emergencia.
Resum: This article descibre the development of a mobile application and a Web application alerts that manage With GPS location sent by affected people. These alerts are sent by the user from the mobile application from his phone to the web application, which is responsible for managing these alerts and view all available information about this. The developed functions have been taken by the needs corresponding to an emergency situation in which they can save lives, help people in distress or resolve issues that need both a mediator as emergency services.
Resum: Aquest article descriu el desenvolupament d'un programari, en concret d'una aplicació mòbil i una aplicació web que gestionen l'enviament d'alertes amb localització GPS de l'afectat en casos d'emergència. Aquestes alertes són enviades per l'usuari des de l'aplicació mòbil des del seu telèfon a l'aplicació web, que és l'encarregada de gestionar aquestes alertes i veure tota la informació disponible d'aquesta. Les funcions desenvolupades han estat preses per les necessitats que corresponen a una situació d'emergència en què es puguin salvar vides, ajudar a gent en dificultats o solucionar incidències que necessitin tant d'un mediador com dels serveis d'emergència.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Alerta ; Aplicació híbrida ; Serveis d'emergència ; Situacions d'emergència ; Localització gps ; Gestió d'emergència ; Aplicación híbrida ; Servicios de emergencia ; Situación de emergencia ; Localización gps ; Gestión de emergencias ; Alert ; Hybrid application ; Emergency Services ; Emergency Situation ; GPS location ; Emergency management



12 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir