Portal servei tècnic per a la sol·licitud i seguiment de serveis
Mingorance Cortès, Joan
Martí Escalé, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Portal service for requesting and tracking services
Títol variant: Portal servicio técnico para la solicitud y seguimiento de servicios
Data: 2016-06-28
Resum: Actualment la tecnologia forma part de la vida de la gran majoria de persones, pel que moltes d'aquestes disposen de telèfons intel·ligents, tablets o ordinadors. L'empresa Pantallas Móvil ofereix un servei de reparació en cas que aquests dispositius s'espatllin, però fins ara no oferia cap tipus de seguiment online de la reparació. Per això, en aquest projecte s'ha realitzat un portal en el qual aquesta empresa disposa d'un back office on té tota la informació dels seus clients. Per tant, els clients que portin un dispositiu a reparar a aquesta empresa, podran seguir l'estat de la reparació online. A més, aquest portal ha estat realitzat perquè fos multi plataforma, és a dir adaptable a qualsevol dispositiu. Aquest portal, ajuda a l'empresa a portar una millor gestió de les reparacions, i alhora al client de disposar del seguiment de la reparació, amb l'objectiu de reparar aquests dispositius que tanta falta fan en l'actualitat.
Resum: Nowadays technology is part of the lives of most people, that's why most of them have smartphones, tablets or computers. The company "Pantallas Móvil" offers a repair service in case of these devices are damaged, but currently they do not offer any kind of online monitoring repair. Therefore, in this project is has made a web portal where the company has a back office where have all the information of his customers. So, all of customers who bring a device to repair at this company, can will follow the state of repair online. In addition, this web portal has been made for it to be multiplatform, adaptable to any device. This portal helps the company bring better management of repairs, while customers have a monitoring repair, in order to repair these devices that much needed today.
Resum: Actualmente la tecnología es parte de la vida de la gran mayoría de personas, por lo que muchas de estas disponen de teléfonos inteligentes, tablets u ordenadores. La empresa Pantallas Móvil ofrece un servicio de reparación en caso de que estos dispositivos se estropeen, pero hasta ahora no ofrecía ningún tipo de seguimiento online de la reparación. Por este motivo, en este proyecto se ha realizado un portal web en el que la empresa dispondrá de un back office con toda la información de sus clientes. Por lo tanto, los clientes que lleven a reparar un dispositivo en esta empresa, podrán seguir el estado de la reparación online. Además, este portal se ha realizado para que fuese multiplataforma, es decir, adaptable a cualquier dispositivo. Este portal, ayuda a la empresa a llevar una mejor gestión de las reparaciones y al mismo tiempo al cliente de disponer del seguimiento de la reparación, con el objetivo de reparar estos dispositivos que tanto se necesitan en la actualidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Servei tècnic ; Reparacions ; Pàgina web ; URL ; Multi plataforma ; Back office ; Sessions ; Id ; Tècnics ; Pantalles mòbil ; Technical support ; Repairs ; Website ; Multiplatform ; Technicians ; Servicio técnico ; Reparaciones ; Página web ; Multiplataforma ; Sesiones ; Técnico ; Pantallas móvil



14 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir