Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat
Cortinas Hernández, Lucía
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Villaverde Haro, Cecilia
Guardiola Ibarz, Francesc
Jensen, S. K.
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Títol variant: Einfluss des Grades der Ungesättigtheit der Fettsäuren im Futter auf den Gehalt an alpha Tocopherol im Hühnerfleisch
Data: 2006
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Pollastres ; Pollastres de carn ; Nutrició
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 70 Núm. 3 (2006) , ISSN 0003-9098



8 p, 202.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-05, darrera modificació el 2024-02-23



   Favorit i Compartir