"L'actuació de les dones en un món canviant" : fòrum Nord-americà/Europeu de les Organitzacions No Governamentals (Viena, 12-15 d'octubre de 1994)
Pujol, Hermínia (Centre d'Estudis Demogràfics)

Títol variant: "La actuación de las mujeres en un mundo que cambia" : Forum Norteamericano/Europeo de las Organizaciones No Gubernamentales (Viena, 12-15 de octubre de 1994)
Títol variant: "Le rôle des femmes dzns un monde en changement : forum Nord-americain/Européen
Títol variant: des Organisations Non Gouvemementales (Vienne, 12-15 octobre 1994)
Data: 1996
Resum: Representant una gran diversitat de nacionalitats, professions, interessos i bagatges, unes 1. 700 dones de diferents organitzacions no governamentals (ONG), provinents de 54 països d'Europa i Nord-amèrica, s'aplegaren a Viena durant quatre dies per discutir les formes d'acció per a la millora de la situació de les dones de la regió i del món. El resultat de les seves deliberacions fou el document que, amb el nom "Crida per l'acció", haurà de servir per a l'elaboració de les recomanacions finals que Nacions Unides i les ONG presentaran a Beijing dins el marc de la IV Conferència Mundial sobre la Dona.
Resum: Representando a una gran diversidad de nacionalidades, profesiones, intereses y conocimientos, unas 1. 700 mujeres de diferentes organizaciones no gubernamentales (ONG), de 54 países de Europa y Norteamérica, se reunieron en Viena durante cuatro días para discutir las formas de acción para la mejora de la situación de las mujeres de la región y del mundo. El resultado de sus deliberaciones fue el documento que, bajo el nombre de "Llarnada a la acción", deberá servir para la elaboración de las recomendaciones finales que las Naciones Unidas y las ONG presentarán en Beijing dentro del marco de la IV Conferencia Mundial sobre la Mujer.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Organitzacions no governamentals ; Dones ; Organizaciones no gubernamentales ; Mujer
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 28 (1996) p. 199-204, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41735


4 p, 130.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-03-26, darrera modificació el 2022-03-07



   Favorit i Compartir