Alimentación de la hembra durante la lactación y el periodo destete-cubrición
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Cerisuelo, Alba

Data: 2004
Resum: En esta entrega se abordan estrategias para optimizar la ingestión durante la lactación, tras estudiar la importancia de la producción de leche en los requerimientos energéticos y nutritivos de la cerda.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Porcs ; Nutrició
Publicat a: Suis, Núm. 13 (Desembre 2004)



10 p, 33.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-17, darrera modificació el 2024-02-23



   Favorit i Compartir