Més recursos i millors polítiques per reduir la desocupació
Miguélez, Fausto (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Molina Romo, Óscar 1962- (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut d'Estudis del Treball

Títol variant: Más recursos y mejores políticas para reducir el desempleo
Data: 2016
Resum: El catedràtic emèrit del Departament de Sociologia Fausto Miguélez ha coordinat un estudi sobre les polítiques d'ocupació a Espanya entre els anys 2012 i 2014. Entre les conclusions, destaca que la inversió i el suport públic haurien de jugar un paper clau en la consolidació d'un model productiu més sostenible i en la reducció de l'atur per sota del 10%, amb la finalitat d'evitar la marginació d'una part de la societat.
Resum: El catedrático emérito de sociología Fausto Miguélez ha coordinado un estudio sobre las políticas de empleo en España entre los años 2012 y 2014. Entre las conclusiones, destaca que la inversión y el apoyo público deberían jugar un papel clave en la consolidación de un modelo productivo más sostenible y en la reducción del desempleo por debajo del 10%, con el fin de evitar la marginación de una parte de la sociedad.
Nota: Background of INCASI Project H2020-MSCA-RISE-2015 GA 691004. WP1: Compilation
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 47.0 KB

Español
3 p, 158.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-11-02, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir