Scriptum digital : revista de corpus diacrònics i edició digital en llengües iberoromàniques

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012-
Periodicitat: Anual
Dates de publicació: Núm. 1 (2012)-
Resum: Scriptum Digital és una revista electrònica d'accés lliure a la xarxa dedicada a difondre recerca de qualitat sobre aspectes teòrics i metodològics relacionats amb l'edició digital i els corpus diacrònics informatitzats en les llengües iberoromàniques (desenvolupament informàtic de bases de dades textuals, disseny i explotació de corpus, aspectes filològics del disseny de corpus i d'edició digital, estudis lingüístics basats en corpus, etc. ) . La revista no afavoreix cap corrent teòrica o metodològica en particular.
Resum: Scriptum Digital es una revista electrónica de acceso libre en la red dedicada a difundir investigación de calidad sobre aspectos teóricos y metodológicos relacionados con la edición digital y los corpus diacrónicos informatizados en las lenguas iberorrománicas (desarrollo informático de bases de datos textuales, diseño y explotación de corpus, aspectos filológicos del diseño de corpus y de la edición digital, estudios lingüísticos basados en corpus, etc. ). La revista no favorece ninguna corriente teórica o metodológica en particular.
Resum: Scriptum Digital é unha revista electrónica de acceso libre na rede dedicada a promover investigacións de calidade sobre os aspectos teóricos e metodolóxicos relacionados coa edición dixital e os córpora diacrónicos informatizados nas linguas iberorrománicas (desenvolvemento informático de bases de datos textuais, elaboración e exploración do corpus, aspectos filolóxicos da elaboración de corpus e da edición dixital, estudos lingüísticos baseados en corpus, etc. ). A revista non favorece ningunha corrente teórica ou metodolóxica en particular.
Resum: Scriptum Digital é uma revista eletrónica de acesso livre na Internet dedicada a promover pesquisas de qualidade sobre os aspetos teóricos e metodológicos relacionados com a edição digital e os corpora diacrónicos informatizados nas línguas ibero-românicas (desenvolvimento informático de bases de dados textuais, elaboração e exploração do corpus, aspetos filológicos da elaboração de corpus e da edição digital, estudos linguísticos baseados em corpus, etc. ). A revista não favorece nenhum enquadramento teórico ou metodológico em particular.
Nota: Bibliografia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Indexat per: Dialnet, MIAR, LATINDEX, CIRC, ERIH PLUS, MLA
Llengua: Castellà, català, gallec, anglès i portuguès
Geogràfic: Catalunya -- -- --
Document: Publicació en sèrie ; Text
Matèria: Corpus (Lingüística) ; Revistes ; Llengües romàniques ; Revistes. ; Península Ibèrica
ISSN: 2014-640X

Adreça original de la revista:: http://scriptumdigital.org
Adreça alternativa de la revista: https://raco.cat/index.php/scriptumdigital/index


Núm. 11
(2022)


Núm. 10
(2021)


Núm. 9
(2020)


Núm. 8
(2019)


Núm. 7
(2018)


Núm. 6
(2017)


Núm. 5
(2016)


Núm. 4
(2015)


Núm. 3
(2014)


Núm. 2
(2013)


Núm. 1
(2012)


El registre apareix a les col·leccions:
Publicacions periòdiques > Revistes > Revistes de la UAB

 Registre creat el 2016-11-04, darrera modificació el 2023-03-01   Favorit i Compartir