|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Materials acadèmics > Memòries de titulacions > Doctorado en Ciencia de los Alimentos |
| Títol variant: | Doctorat en Ciència dels Aliments |
| Data: | Bellaterra 2012 |
| Descripció: | 40 pag. |
| Resum: | El programa de doctorat en Ciències dels Aliments té l'objectiu de proporcionar un marc adequat per a la formació d'investigadors i professionals en les àrees de la ciència i tecnologia dels aliments i de la nutrició, que permetin la consecució de projectes d'investigació científica i de desenvolupament tecnològic destinats a garantir i millorar la qualitat i seguretat de processos i productes alimentaris. El programa de doctorat inclou l'elaboració, presentació i defensa de la tesi doctoral i tenen una durada de tres anys. |
| Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
| Llengua: | Castellà |
| Titulació: | Ciència dels Aliments [5600164] |
| Pla d'estudis: | Doctorats |
| Document: | Altres |
Memòria 62 p, 794.4 KB |
Resolució verificació 2 p, 57.0 KB |
Renovació de l'acreditació 2 p, 115.3 KB |
Avaluació AQU acreditació 4 p, 71.0 KB |
Avaluació Sol·licitud Verificació 3 p, 75.7 KB |