Doctorado en Neurociencias
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències

Títol variant: Doctorat en Neurociències
Data: Bellaterra 2012
Descripció: 36 pag.
Resum: El doctorat en Neurociències es van començar a impartir l'any 1986, per iniciativa d'un conjunt de docents i investigadors de la UAB implicats en l'estudi del sistema nerviós. Des de l'inici ha estat un programa on intervenen docents i investigadors de diversos departaments i facultats que estan adscrits majoritariàmente a l'Institut de Neurociències, centre que administra aquest programa de doctorat. El programa de doctorat de Neurociències el cursen preferentment llicenciats i graduats en biologia, bioquímica, farmàcia, medicina, psicologia, veterinària i altres estudiants afins que estan interessats a realitzar una tesi doctoral.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Neurociències [5600239]
Pla d'estudis: Doctorats
Document: Altres



Memòria
109 p, 921.7 KB

Resolució verificació
2 p, 57.7 KB

Renovació acreditació
2 p, 114.7 KB

Avaluació AQU
5 p, 72.6 KB

Avaluació Sol·licitud Verificació
7 p, 93.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Neurociències (INc)
Materials acadèmics > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-11-15, darrera modificació el 2023-06-28



   Favorit i Compartir