Disfunció en la presa de decisions en addiccions físiques, trastorn de joc i obesitat
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Títol variant: Disfunción en la toma de decisiones en adicciones físicas, trastorno de juego y obesidad
Títol variant: Decision-making dysfunction in substance addictions, gambling disorder and obesity
Data: 2016
Resum: L'abús de substàncies, el joc compulsiu i l'obesitat amaguen un perfil cognitiu molt similar en el procés de presa de decisions. Aquest procés és el que condueix als subjectes a escollir realitzar una determinada acció després de sospesar-ne les possibles conseqüències. Els resultats de l'estudi permeten aprofundir en el coneixement dels mecanismes neurològics subjacents en pacients en tractament.
Resum: El abuso de sustancias, el juego compulsivo y la obesidad esconden un perfil cognitivo muy similar en el proceso de toma de decisiones. Este proceso es el que lleva a los sujetos a elegir realizar una determinada acción después de sopesar las posibles consecuencias. Los resultados del estudio permiten profundizar en el conocimiento de los mecanismos neurológicos subyacentes en pacientes en tratamiento.
Resum: Substance abuse, compulsive gambling and obesity show to have a very similar cognitive profile when it comes to the decision making process. This process drives individuals to choose determinate actions, over others, after deliberating all possible consequences. The results of the study allow to further the knowledge of the underlying neurological mechanisms in patients reciving treatments.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 47.7 KB

Español
3 p, 312.7 KB

English
2 p, 311.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-11-21, darrera modificació el 2023-03-09



   Favorit i Compartir