Evolución de la concentración de a-tocoferol en huevos enriquecidos en ácidos grasos poliinsaturados
Galobart i Cots, Jaume
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Data: |
2003 |
Resum: |
Aumentar el contenido en ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a>3 del huevo no es la única posibilidad de modificar y mejorar su valor nutritivo. El enriquecimiento de los huevos en a-tocoferol asegura una mayor estabilidad a la oxidación así como un aporte extra de vitamina E en el alimento. Por ello, si bien se sabe que la concentración de a-tocoferol en huevo depende de su concentración en la dieta, es de gran interés estudiar la evolución de su depósito y, en concreto, el efecto del tipo de grasa añadida a la dieta. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Document: |
Pòster de congrés |
Matèria: |
Vitamina E ;
Ous |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-22, darrera modificació el 2022-06-04