Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/166948
PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores
Barroeta, Ana Cristina
Grashorn, M.A.

Data: 2001
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: conferenceObject
Matèria: Pollastres ; Nutrició ; Aliments
Publicat a: -, : 2001



1 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells Sánchez > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-22, darrera modificació el 2017-10-14



   Favorit i Compartir