Segona Llengua Estrangera I (Francès) [103768]
Juanola, Yolande
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Data: 2016-17
Resum: Objectius de coneixement L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de fer el següent: Reconèixer els signes ortogràfics propis del francès i relacionar-los amb els fonemes corresponents. Reconèixer les lletres que es pronuncien i les que no es pronuncien. 1. Entendre el significat de frases i expressions curtes. 2. Mantenir una conversa senzilla en l'àmbit de la vida quotidiana. 3. Comprendre missatges orals breus, com ara anuncis, i termes i expressions habituals en el sector hoteler. 4. Redactar textos breus i senzills en francès. 5. Omplir formularis i impresos amb dades personals. Utilitzar el francès com a llengua de comunicació (entre companys o amb el professorat). Objectius d'habilitats En acabar el programa de tres cursos de francès, l'alumnat ha de ser capaç de: Desenvolupar un grau de precisió (en gramàtica, pronunciació, ús del lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalent al nivell A2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües. Desenvolupar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. Desenvolupar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit de l'hostaleria i de les situacions quotidianes. Manejar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: diccionaris, gramàtiques, llibres de text o d'exercicis, recursos virtuals, etc.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



11 p, 423.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-11-28, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir