Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726]
Fabian González Rivas, Fabián
Marin de Mateo, Maria Mercedes
Rodríguez Jerez, José Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Data: 2016-17
Resum: Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. 2. Identificar els principals perills biòtics I abiòtics que poden vehicular-se a través de la cadena alimentaria. 3. Conèixer els orígens dels processos de transmissió alimentària, la seva epidemiologia i els factors contribuents. 4. Analitzar i identificar els principals factors contribuents en els brots de toxxinfeccions alimentàries. 5. Comprendre la importància de la neteja i desinfecció en la reducció dels riscos d'origen alimentari. 6. Dissenyar I implementar sistemes de control I prevenció en seguretat alimentaria. 7. Dissenyar i aplicar els sistemes d'autocontrol (APPCC) en els establiments dedicats a La restauraciócol·lectiva.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



7 p, 397.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-11-28, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir