Direcció i Gestió de la Restauració I i II [103732]
Canaleta Safont
García Victorino, José Luis
Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera

Date: 2016-17
Abstract: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d`una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Study plan: Grau en Direcció Hotelera



11 p, 412.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-11-28, last modified 2019-07-20



   Favorit i Compartir