Comptabilitat de Gestió Hotelera [103739]
Cayón Costa, Magda
Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera

Data: 2016-17
Resum: Al finalitzar l’assignatura l’alumne/a serà capaç de: 1. Familiaritzar a l’alumne en tots els factors que ha d’analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l’empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. Conèixer els principals mètodes i criteris de valoració que pot adoptar l’empresa per determinar els costos empresarials. 3. Conèixer els sistema de costos específic per l’empresa hotelera: Uniform System of Accounts for the Lodging industry (USALI).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera



7 p, 389.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-11-28, darrera modificació el 2019-02-15



   Favorit i Compartir