Informàtica [101853]
Cañabate Pérez, Josep
Escola de Prevenció i Seguretat Integral (Bellaterra, Catalunya)

Additional title: Informática
Date: 2016-17
Abstract: - Conèixer els conceptes bàsics informàtics i el funcionament d'un sistema d'informació que poden afectar la seguretat de les organitzacions o les persones. - Conèixer els components físics d'un sistema informàtic u ordinador i xarxes. - Conèixer el procés d'auditoria de sistemes d'informació. - Analitzar el Govern i la Gestió de les Tecnologies de la Informació. - Estudiar els aspectes fonamentals de la Gestió de la Seguretat de la Informació. - Analitzar els principals estàndards de Seguretat de la informació. - Conèixer els conceptes fonamentals de la Ciberseguretat. - Analitzar les tipologies de la delinqüència tecnològica, prova electrònica i Forensic Readiness.
Abstract: - Conocer los conceptos básicos informáticos y el funcionamiento de un sistema de información que pueden afectar la seguridad de las organizaciones o las personas. - Conocer los componentes físicos de un sistema informático u ordenador y redes. - Conocer el proceso de auditoría de sistemas de información. - Analizar el Gobierno y la Gestión de las Tecnologías de la Información. - Estudiar los aspectos fundamentales de la Gestión de la Seguridad de la Información. - Analizar los principales estándares de Seguridad de la información. - Conocer los conceptos fundamentales de la Ciberseguridad. - Analizar las tipologías de la delincuencia tecnológica, prueba electrónica y Forensic Readiness.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Study plan: Grado en Prevención y Seguridad Integral10 p, 206.3 KB

8 p, 270.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-11-28, last modified 2019-02-22   Favorit i Compartir