La Algarroba, el chocolate de Eivissa: Valorizando variedades locales, construyendo soberanía alimentaria
Morgan, Hazel

Data: 2010
Resum: En sólo 50 años, la isla ha pasado de un modelo autosuficiente, un verdadero ejemplo de soberanía alimentaria funcional, sostenible e independiente de influencias ajenas, a un modelo moderno, artificial y totalmente dependiente de las importaciones de alimentos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Sobirania alimentària ; Eivissa (Balears)
Publicat a: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 2 (julio 2010) , p. 38-39, ISSN 2013-7567



2 p, 84.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-12-27, darrera modificació el 2025-03-04



   Favorit i Compartir