Congrés Internacional : "De la dictadura a la democràcia : les dones en l'Europa mediterrània, central i de l'est"
Nash, Mary (Universitat de Barcelona)

Títol variant: Congreso Internacional : "De la dictadura a la democracia: las mujeres en la Europa mediterránea, central y del este"
Títol variant: Congrès International : "De la dictature à la démocracie: les femmes a l'Europe méditerranéenne, central et de l'est"
Títol variant: International Congress : "From dictatorship to democracy: women in Mediterranean, central and eastern Europe"
Data: 1995
Resum: El mes de setembre de 1993, el Departament d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i l'European Network for Women's Studies (ENWS) del Consell d'Europa van organitzar el congrés internacional "De la dictadura a la democràcia: les dones en l'Europa mediterránea, central y de l'est". L'objectiu del congrés va ser desenvolupat una reflexió entorn de la trajectòria de les dones en les crisis dels antics règims dictatorials i en la transició democràtica.
Resum: El mes de setiembre de 1993, el Departamento de Historia Contemporánea de la Universidad de Barcelona y el European Network for Women's Studies (ENWS) del Consejo de Europa organizaron el congreso internacional "De la dictadura a la democracia: las mujeres en la Europa mediterránea, central y del este". El objetivo del congreso fue desarrollar una reflexión alrededor de la trayectoria de las mujeres en las crisis de los antiguos regímenes dictatoriales y en la transición democrática.
Resum: Pendant le mois de setembre de 1993, le Département d'Histoire Contemporaine de l'Université de Barcelone et l'European Network for Women's Studies (ENWS) du Conseil de l'Europe organisèrent le congrès international "De la dictature à la démocracie: les femmes à l'Europe méditerranéenne, central et de l'Est". L'objectif du congres a été développer des idées sur la trajectoire des femmes dans les crises des anciens régimes dictatorials et dans les transitions démocratiques.
Resum: In September 1993, the Department of Contemporary History of the University of Barcelona and the Europea Network for Women's Studies (ENWS) organized the international congress from dictatorship to democracy: women in Mediterranean, Central and Eastern Europen. The aim of the congress was to develop some thoughts on the trajectory of women in the crises of the former dictatorial regimes and in the democratic transitions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Dona ; Dictadura ; Transició ; Mujer ; Transición ; Femme ; Dictadure ; Transition ; Women ; Dictatorship
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 26 (1995) p. 319-321, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41692


3 p, 112.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-09, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir