La música i els efectes sonors als reportatge televisius
Muñoz Fernández, Victoria
Garcia Altadill, Elisabet, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i de Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: La música y sus efectos sonoros en los reportajes televisivos
Additional title: Music and sound effects in television reports
Date: 2016
Description: 102 pag.
Abstract: El present treball estudia l'ús de la música i els efectes sonors als reportatges televisius. Es realitza un anàlisi exhaustiu sobre aquests recursos sonors en onze reportatges, de cadenes públiques i privades, per tal d'observar quin és el tractament sonor que en fan. Es pretén comprovar si aquests reportatges espectacularitzen la banda sonora a través de la música i els efectes sonors. L'anàlisi ens permet obtenir coneixements sòlids sobre els conceptes que s'analitzen, arribant a entendre la varietat d'usos que tenen aquests recursos sonors als reportatges televisius.
Abstract: El presente trabajo estudia el uso de la música y de los efectos de sonido en los reportajes televisivos. Se realiza un análisis exhaustivo sobre estos recursos sonoros en once reportajes, de cadenas públicas y privadas, para observar cual es el tratamiento sonoro que hacen. Se pretende comprobar si estos reportajes espectaularizan la banda sonora a través de la música i de los efectos sonoros. El análisis nos permite obtener conocimientos solidos sobre los conceptos que se analizan, llegando a entender la variedad de usos que tienen estos recursos sonoros en los reportajes televisivos.
Abstract: This work studies the use of music and sound effects in television reports. We do an comprehensive analysis of these sound resources in eleven reports, from public and private channels, to observe which treatment of sound they make. Also, we want to check if these reports dramatize the soundtrack through the music and sound effects. The analysis allows us to obtain strong knowledge of the studied concepts, and shows us the variety of the uses that the music and sound effects have on television reports.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject: Sons ; Notícies per televisió ; Reporters i reportatges102 p, 2.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2017-02-08, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir