¿Cómo son los servicios sanitarios en el medio rural?
Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria

Data: 2011
Resum: En la localidad de Guardo, en el extremo noroeste de la provincia de Palencia, la revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas organizó una tertulia pública -un conversatorio- para analizar la realidad de los servicios sanitarios en el medio rural. La calidad de vida en los pueblos, la fijación de personas en el medio rural, y -desde luego- una cuestión básica de derecho, obliga a que dichos servicios sean suficientes y apropiados a las particularidades de las gentes del campo. ¿Es así?.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Soberanía alimentaria
Publicat a: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 5 (marzo 2011) , p. 6-10, ISSN 2013-7567



5 p, 214.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2017-02-14, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir