Microencapsulació amb alginat : una estratègia de millora de la teràpia amb fags
Llagostera Casas, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Additional title: Microencapsulación con alginato : una estrategia de mejora de la terapia con fagos
Date: 2017
Abstract: Els bacteriòfags son agents terapèutics que poden aplicar-se en les diferents etapes de la producció alimentària. Durant la seva administració de forma oral en animals de granja, l'acidesa de l'estòmac, la bilis i els enzims intestinals poden reduir la seva eficàcia. Investigadors del Departament de Genètica i de Microbiologia de la UAB i de l'ICN2 han desenvolupat un mètode per encapsular-los amb alginat/CaCO3 i millorar la seva acció terapèutica.
Abstract: Los bacteriófagos son agentes terapéuticos que pueden aplicarse en las diferentes etapas de la producción alimentaria. Durante su administración de forma oral en animales de granja, la acidez del estómago, la bilis y las enzimas intestinales pueden reducir su eficacia. Investigadores del Departamento de Genética y Microbiología de la UAB y del ICN2 han desarrollado un método para encapsularlos en alginato/CaCO3y mejorar su acción terapéutica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Febrer 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 35.7 KB

Español
2 p, 147.6 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2017-02-28, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir