Geografia, postmodernisme, geografia postmoderna : aportacions al debat
Albet i Mas, Abel, 1963- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Data: 1994
Resum: Le postmodernisme n'a soulevé qu'un écho, limité parmi les géographes de notre pays. Pour cette raison, l'équipe de rédaction de Documents d'Analisi Geografica a mis au point un dossier qui veut Ctre une introduction pour le lecteur non informé ainsi qu'une contribution au débat international sur le postmodernisme, qui a impliqué de nombreux géographes dans le monde.
Resum: Postmodernism has had a rather limited impact upon geography in this country. For this reason, the editors of Documents d'Analisi Geografica have prepared a dossier that is intended to be an introduction for uninformed readers as well as a contribution to an international debate in wich many geographers have participated.
Resum: El postmodernismo ha tenido escaso eco en la geografia de nuestro país. Por este motivo, el equipo de redacción de Documents d'Analisi Geogràfica ha preparado un breve dossier que, ademhs de una introducción Útil para el lector lego en la materia, pretende ser una aportación más a un debate internacional que ha involucrado a numerosos investigadores.
Resum: Per diverses raons, a la geografia del nostre país el postmodernisme ha tingut un ressó limitat. Per aquest motiu, l'equip de redaccid de Documents d'Analisi Geografica ha preparat aquest breu dossier que, a més d'una introducció per al lector llec en la matèria pretén ser també una aportació més al debat sobre el postmodernisme que ha involucrat un bon nombre d'investigadors en la geografia internacional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 24 (1994) , p. 7-11, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41611


5 p, 145.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-10, darrera modificació el 2024-04-04



   Favorit i Compartir