Estomatitis i esofagitis en una tortuga mora associades a un nou adenovirus
Martínez Martínez, Jorge (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Títol variant: Estomatitis y esofaguitis en una tortuga mor asociadas a un nuevo adenovirus
Data: 2017
Resum: En els rèptils, l'estomatitis infecciosa és la malaltia més comuna del tracte digestiu superior, i està causada per diferents infeccions bacterianes, fúngiques i virals. Investigadors de la UAB han observat per primera vegada com un nou tipus d'adenovirus ha desencadenat la malaltia en tortugues, concretament en un exemplar de tortuga mora (Testudo graeca) procedent d'una col·lecció privada.
Resum: En los reptiles, la estomatitis infecciosa es la enfermedad más común del superior, y está causada por diferentes infecciones bacterianas, fúngi Investigadores de la UAB han observado por primera vez como un nuevo tipo d desencadenado la enfermedad en tortugas, concretamente en un ejemplar d (Testudo graeca) procedente de una colección privada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2017, ISSN 2014-6388



Català
5 p, 2.6 MB

Español
5 p, 354.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-04-04, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir