Seminari "Medi ambient, trajectòries de vida i interdisciplinarietat. Nous reptes en geografia i gènere"
González López, María José
Módenes Cabrerizo, Juan Antonio (Centre d'Estudis Demogràfics)

Date: 1993
Abstract: Du 23 au 25 mars 1992 s'est tenu á l'Université Autonome de Barcelone le séminaire <<Enviromement, trajectoire de vie et interdisciplinariété. Nouveaux défis en Géographie et genre>> dont le but était de promouvoir le débat entre les chercheurs en géographie et en d'autres sciences sociales. Le séminaire a été axé sur trois lignes de travail: les instruments méthodologiques des études sur les rapports sociaux de sexe, les rapports femrne-milieu spatial et l'interdisciplinariété des études de genre. S'est clos par une table ronde oh l'on a recueilli les conclusions finales.
Abstract: A seminar on <<Environment, Life patterns and Interdisciplinarity: New challenges in Gender Geography>>, was held at the UAB between 23td and 25th March 1992, with the aim of encouraging discussion between geography resaerchers and other social scientists. The seminar focused on three topics: methodological instruments in gender studies; the women-environment relationship; and the interdisciplinarity in gender studies. A round table seminar which aimed to gather final conclusions brought the seminar to a close.
Abstract: Del 23 al 25 de març de 1992 va tenir lloc a la UAB el seminari <<Medi ambient, trajectòries de vida i interdisciplinarietat. Nous reptes en geografia i gènere>>, amb la intenció de promoure el debat entre els estudiosos de la geografia i altres científics socials. El seminari es va centrar en tres línies de treball: eines metodològiques dels estudis de gènere, relació dona-medi espacial i interdisciplinarietat dels estudis de génere. Va concloure amb una taula rodona on es van recollir les conclusions finals.
Abstract: Del 23 al 25 de marzo de 1992 tuvo lugar en la UAB el seminario <<Medio ambiente, trayectorias de vida e interdisciplinariedad. Nuevos retos en geografia y género>>, con la intención de promover el debate entre los estudiosos de la geografia y otros cientificos sociales. El seminario se centró en tres lineas de trabajo: instrumentos metodológicos de los estudios de género, relación mujer-medio ambiente e interdisciplinariedad de los estudios de género. Concluye con una mesa redonda donde se recogieron las conclusiones finales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: Article ; recerca ; article ; publishedVersion
Published in: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 22 (1993) p. 175-179, ISSN 0212-1573

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41587


5 p, 169.8 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Research articles

 Record created 2007-05-11, last modified 2019-11-12   Favorit i Compartir