Dona, territori i societat (una anàlisi des de la geografia del gènere)
Seguí Pons, Joana Maria
Petrus Bey, Joana Maria

Data: 1992
Resum: En novembre 1991 un séminaire a été organisé à l'Université des Iles Baléares sur le sujet ((Femme, territoire et societé)). Le but du séminaire, a caractere pluridisciplinaire, était d'approcher le milieu universitaire en particulier et le public en general, a une ligne tres actuelle dans la recherche géographique, celle de la géographie du genre, qui étudie les inégalités socio-spatiales et de l'environment dérivées des roles différents des hommes et des femmes dans nos societés.
Resum: A seminar on((Women, Territory and Society)) was organized by the University of the Balearic Islands at Palma de Mallorca on November 1991. This interdisciplinary seminar aimed to present to the university audience as well as to the general public the gender approach in geography, one of the most promising lines in current geographical research; this approach wants to explore the socio-spatial and environmental inequalities derived from the different roles that women and men are assigned in our societies.
Resum: Durante el mes de noviembre de 1991 se celebro en la Universidad de las Islas Baleares (Palma de Mallorca) un seminario sobre ((Mujer, territono y sociedad)). El objetivo del seminario -que tuvo un caracter interdisciplinario era presentar al mundo universitario y al publico en general el enfoque de género en geografia. Esta linea de investigación es una de las de mayor actualidad en geografia y estudia las desigualdades socio-espaciales y ambientales derivadas de los diferentes papeles que la sociedad asigna a hombre y mujeres.
Resum: El mes de novembre de 1991 es va celebrar a la Universitat de les Illes Balears (Palma de Mallorca) un seminari sobre (Dona, territori i societat). El proposit del seminari que va tenir un caracter multidisciplinari- era apropar al món universitari, en particular, i al públic, en general, una de les línies més actuals en el camp de la investigació geografica, la de geografia i genere, que estudia les desigualtats socio-espacials i ambientals derivades dels diferents papers que la societat assigna a homes i dones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 21 (1992) p. 195-198, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41568


4 p, 107.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir