L'esquerda ecològica : residus industrials i geografia humana
Alió, M. Àngels (Universitat de Barcelona. Departament de Geografia Humana)
Bru Bistuer, Josepa (Universitat de Girona. Departament de Geografia)

Data: 1992
Resum: Cet article propose une vision globale du problème des déchets industriels depuis une double perspective qui met l'accent sur le caractere socio-territorial des impacts, associés à leur présence dans l'environnement, et les conflits qui apparaissent autour des options de gestion actuellement en vigueur.
Resum: This article presents a global view of the problems associated with industrial wastes using a dual perspective that emphasizes the socioterritorial nature of impacts and the conflicts appearing in the current management options.
Resum: El articulo presenta una visión global de la problemática de los residuos industriales desde una doble perspectiva que destaca el carácter socio-territorial de los impactos, asociados a su presencia en el medio, y los conflictos que se suceden en torno a las opciones de gestión actualmente vigentes.
Resum: L'article presenta una visió global de la problemitica dels residus industrials des d'una doble perspectiva que destaca el caracter socioterritorial dels impactes, associats a la seva presència en el medi, i els conflictes que s'esdevenen entorn a les opcions de gestió actualment vigents.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 19-20 (1992) p. 11-32, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41529


21 p, 701.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir