Los artesanos sensibles y los no-lugares del mundo
Roque de Oliveira, Francisco

Data: 1992
Resum: La Géographie Humaniste fran~aise cautionne son passé mais songe l'avenir. Pour cette raison elle n'hésite pas a réitérer les principes qu'elle a consacrés tout en réaffirmant les différences qu'il existe, son avis, entre ses croyances et ce que font les autres. Elle sait que son espace d'action est celui d'un interstice. Tous ses progrè concernant de nouvelles suggestions pour la pratique témoignent des prodiges du regard ou de la mémoire ainsi que de tous les risques des grandes nostalgies.
Resum: French-inspired Humanistic Geography endorses ist past and considers its future. To do so, it does not hesitate to repeat the principles it founded, and to reassert the differences which it considers exist between the things in which it believes and those that others do. It knows that its territory for action is an interstice. In that which advances in the form of new suggestions to be put into practice, one finds the prodigy of a glance or of memory, as well as ail the dangers of ovenvhelming nostalgia.
Resum: La Geografía Humanista francófona avala su pasado y considera el futuro. Para ello, no duda en repetir los principios que inauguro, del mismo modo que reafirma las diferencias que considera que existen entre aquello en lo que cree y lo que los otros hacen. Sabe que su espacio de acción es el de un intersticio. En aquello que avanza como nuevas sugerencias para la practica están presentes los prodigios de la mirada o de la memoria, asi como todos los riesgos de las grandes nostalgias.
Resum: La Geografia Humanista francòfona avala el seu passat i considera el futur. Per això, no dubta a repetir els principis que inaugura, de la mateixa manera que reafirma les diferències que considera que existeixen entre alló en qui: creu i el que els altres fan. Sap que el seu espai d'acció és el d'un interstici. En alló que avança com a nous suggeriments per a la practica estan presents els prodigis de la mirada o de la memòria, com també tots els riscs de les grans nostàlgies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 19-20 (1992) p. 219-227, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41540


9 p, 298.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir