La introducció dels conceptes de la geografia crítica a l'ensenyament secundari
Ascón i Borrás, Rosa

Data: 1990
Resum: Le but de cet article est celui de montrer la possibilité et l'utilité de l'emploi des principes de l'école critique en géographie dans l'enseignement secondaire. Cette approche est spécialment appropiée pour motiver et impliquer les élèves dans les sujets d'étude ainsi que pour leur permettre une plus grande compréhension de ceux-ci.
Resum: This article aims to demonstrate the possibility and utility of applying the methods and theory of the critica1 school of geography to secondary education. This approach is especially suited in achieving the pupils' motivation, involvernent and understanding of the topics studied.
Resum: Este articulo pretende demostrar la posibilidad y utilidad de la aplicación de los supuestos de la escuela critica en geografia a la enseñanza secundaria. Este enfoque es muy adecuado desde la perspectiva de la motivación, implicación y comprensión de los ternas por parte de los alumnos.
Resum: Aquest article vol demostrar la possibilitat i utilitat d'aplicar els suposits de l'escola crítica en geografia a l'ensenyament secundari. Aquest enfocament és molt adequat des del punt de vista de la motivació, implicació i comprensió dels temes per part dels alumnes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 16 (1990) p. 79-91, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41495


13 p, 352.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-15, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir