Gestor automàtic de places d'aparcament
Fernández Saurí, David
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Automatic control system of free parking spots
Títol variant: Gestor automático de plazas de aparcamiento
Data: 2017-02-08
Resum: L'Escola d'Enginyeria disposa d'un pàrquing privat per als professors, en el qual es desconeix el nombre de places lliures que hi ha. D'aquesta manera, se'ns planteja el repte de controlar automàticament la disponibilitat del mateix. Un sistema que ens proporcioni una resposta de manera còmode i visible des de diferents punts del pàrquing. Aquesta eina facilitarà la decisió d'accedir o no al pàrquing i on aparcar, un cop siguem dins. Mostrant-nos informació en temps real a través de pantalles ubicades a cada una de les diferents zones. Per realitzar la detecció del movimient de vehicles s'utilitzen sensors de presència, ubicats a zones concretes del pàrquing. Aquests realitzen els càlculs necessaris per dur-ne el recompte i mostrar-lo per les pantalles. L'intercanvi de dades es duu a terme a través de la xarxa wifi on s'estigui connectat. I a la pantalla d'entrada es mostrarà un comput global de les places lliures totals en aquell instant concret.
Resum: The Engineering School has a private parking lot for the professors, where the number of free parking spots are not known. Because of that, we are proposed to automatically control the free parking spot availability. A system that provides a solution in a more comfortable way and from the outside. This tool will gives us the choice whether to access the parking lot or not, and where to park when we are inside. Showing us real time information through different displays located in each parking area. The management will be done from presence sensors located in specific parking areas. This sensors will make the necessary calculations to make a count and show it in to the displays. The management will be done from the wifi network where it is connected. The entrance display will show the total amount of free parking spots that are available in that particular moment.
Resum: La Escuela de Ingeniería dispone de un parking privado para los profesores, en el cual se desconoce el número de plazas libres que hay. De este modo, se nos plantea el reto de controlar automáticamente la disponibilidad del mismo. Un sistema que nos proporcione una respuesta de manera cómoda y visible desde diferentes puntos del parking. Esta herramienta facilitará la decisión de acceder o no al parking y dónde aparcar, una vez estemos dentro. Mostrándonos información en tiempo real a través de pantallas ubicadas en cada una de las diferentes zonas. Para realizar la detección del movimento de vehículos se utilizan sensores de presencia, ubicados en zonas concretas del parking. Éstos realizan los cálcuclos necesarios para llegar el recuento y mostrarlo a través de las pantallas. El intercambio de dados se lleva a cabo a través de la red wifi donde se esté conectado. Y en la pantalla de entrada se mostrará un cómputo global de las plazas libres totales en aquel instante concreto.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Control automàtic ; Gestor de places de pàrquing ; Microcontrolador ; Arduino UNO ; Arduino Yún ; Sensors de presència ; Control automático ; Gestor de plazas de párquing ; Sensores de presencia ; Automatic control ; Free parking spot manager ; Microcontroller ; Presence sensors



12 p, 6.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-04-19, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir