|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Materials didàctics > Recursos docents > Fuentes de de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria |
| Data: | 2025 |
| Resum: | Sessió de formació adreçada als estudiants dels programes de doctorat dels graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària, dins del Programa de Formació de Doctors de la UAB. |
| Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra, i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
| Llengua: | Castellà |
| Col·lecció: | Fonts d'informació |
| Document: | Objecte d'aprenentatge |
| Matèria: | Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments ; Veterinària ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària |
75 p, 2.4 MB |