Model predictiu per a la millora de la gestió de les flotes de vehicles elèctrics
Ribas i Xirgo, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)

Título variante: Modelo predictivo para la mejora de la gestión de las flotas de vehículos eléctricos
Título variante: Predictive model to improve electric vehicle fleet management
Fecha: 2017
Resumen: Investigadors del Departament de Microelectrònica i de Sistemes Electrònics han creat una planta experimental que simula un magatzem robotitzat, amb vehicles guiats automàticament que transporten els objectes. L'objectiu és analitzar la influència de la càrrega de les bateries dels vehicles per optimitzar les operacions de transport, amb aplicacions en la indústria i, fins i tot, en entorns urbans.
Resumen: Investigadores del Departamento de Microelectrónica y Sistemas Electrónicos han creado una planta experimental que simula un almacén robotizado, con vehículos guiados automáticamente que transportan los objetos. El objetivo es tener en cuenta el gasto energético de los vehículos para optimizar las operaciones de transporte, con aplicaciones en la industria e, incluso, en entornos urbanos.
Resumen: Researchers from the Department of Microelectronics and Electronic Systems have set up an experimental plant that simulates a warehouse with automated guided vehicles that transport objects. The aim of the study is to analyze the influence of the charge level of the batteries in order to optimize transport operations, with applications not only in factories and warehouses, but also in urban areas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Castellà i Anglès
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Maig 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 472.2 KB

Español
2 p, 152.6 KB

English
2 p, 152.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2017-05-17, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir