Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken
Hamdi, Manel
Pérez Hernández, José Francisco, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016
Descripció: 1 recurs en línia (XXIV, 171 pàgines) : gràfics
Nota: Departament responsable de la tesi: Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Nota: Tesi. Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària. 2016
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Tesi doctoral ; Versió publicada
Matèria: Pollastres ; Nutrició ; Calci ; Fòsfor
ISBN: 9788449027611

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/400305


196 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2017-06-12, darrera modificació el 2025-03-16



   Favorit i Compartir