Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken / tesi doctoral presentada per: Manel Hamdi ; sota la direcció del doctor: José Francisco Pérez Hernández per accedir al grau de doctor dins el Programa de Doctorat en Producció Animal del Departament de CIències Animal i dels Aliments
Hamdi, Manel, autor
Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016
Descripció: 1 recurs en línia (XXIV, 171 pàgines) : gràfics
Nota: Departament responsable de la tesi: Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Nota: Tesi. Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària. 2016
Nota: Bibliografia
Nota: Descripció del recurs: 24 març 2017
Drets: L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons Creative Commons
Llengua: Anglès.
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis ; publishedVersion
Matèria: Pollastres ; Nutrició ; Calci ; Fòsfor
ISBN: 9788449027611

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/400305


196 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2017-06-12, darrera modificació el 2019-09-26



   Favorit i Compartir