Dret Civil III [102239]
Navas Navarro, Susana
Torra Cot, Mariona
Prats Albentosa, Lorenzo
Núñez Zorrilla, Ma. Carmen
Alonso Suárez, Cristina
Villagrasa Aguilar, Olga
Robert Guillen, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Derecho Civil III
Fecha: 2017-18
Resumen: Dret civil III és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del segon any. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques en seu de dret de contractes, per tant, és una matèria essencial dins del Grau. Així, el Dret civil III té la utilitat acadèmica d'obrir els conceptes generals en dret de contractes que després seran desenvolupats en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret civil i especialment en les assignatures optatives proposades per aquesta unitat. En aquest sentit, el Dret civil III és la base a partir de la qual es desenvoluparà, d'una banda, el Dret civil IV i, d'altra banda, les assignatures optatives: Dret de família, Dret de successions, Dret de menors, Responsabilitat civil, Dret del consum. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà una incidència molt important en altres assignatures del Grau. El Dret civil III pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar els conceptes fonamentals de la teoria general del contracte i els contractes en particular. - Diferenciar entre les diverses relacions jurídiques contractuals en l'àmbit del Dret civil patrimonial. - Comprendre els elements bàsics del Dret de contractes i conectar-los amb el dret d'obligacions. 1.
Resumen: Derecho civil III es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del segundo año. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas en sede de derecho de contratos, por lo tanto, es una materia esencial dentro del Grado. Así, el Derecho civil III tiene la utilidad académica de abrir los conceptos generales en derecho de contratos que luego serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo de la unidad de Derecho civil y especialmente en las asignaturas optativas propuestas por esta unidad. En este sentido, el Derecho civil III es la base a partir de la cual se desarrollará, por una parte, el Derecho civil IV y, por otra parte, las asignaturas optativas: Derecho de familia, Derecho de sucesiones, Derecho de menores , Responsabilidad civil, Derecho del consumo. Además, esta aportación formativa tendrá una incidencia muy importante en otras asignaturas del Grado. El Derecho civil III pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los que destacan particularmente: - Identificar los conceptos fundamentales de la teoría general del contrato y los contratos en particular. - Diferenciar entre las diversas relaciones jurídicas contractuales en el ámbito del Derecho civil patrimonial. 1 - Comprender los elementos básicos del Derecho de contratos y conectarlos con el derecho de obligaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Dret [949]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
9 p, 99.2 KB

Castellà
11 p, 101.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-04, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir