Dret del treball I [100489]
Ysàs Molinero, Helena
Fuste Miquela, Josep Maria
Ortiz Lopez, Africa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Derecho del trabajo I
Data: 2017-18
Resum: Dret del Treball I és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del primer any de carrera. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques una matèria -El Dret del treball en sentit ampli-- essencial dins el grau. Així, el Dret del Treball I té la utilitat acadèmica d'encetar els grans temes que després seran desenvolupat en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret del Treball i de la Seguretat Social. En aquest sentit, Dret del Treball I és la base a partir de la qual es desenvoluparà, d'una banda, Dret del Treball II i III; i d'una altra, Dret Sindical. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà incidència en altres assignatures pertanyents a l'àmbit general del Dret del Treball. Des de la perspectiva formativa, Dret del Treball I pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar les relacions jurídiques regulades per l'objecte, les fonts i els principis del Dret del Treball. - Conèixer els diversos subjectes que interactuen en l'àmbit del Dret del treball. - Identificar el dret de la llibertat sindical, el seu àmbit subjectiu i les seves manifestacions així com el dret d'associació empresarial.
Resum: Derecho del Trabajo I es una asignatura que se imparte el segundo cuatrimestre del primer año de carrera. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas de la materia -El Derecho del trabajo en sentido amplio-- esencial dentro del grado. Así, el Derecho del Trabajo I tiene la utilidad académica de comenzar los grandes temas que después serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo de la unidad de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social. En este sentido, Derecho del Trabajo I es la base a partir de la cual se desarrollará, por un lado, Derecho del Trabajo II y III; y de otro Derecho Sindical. Además, esta aportación formativa tendrá incidencia en otras asignaturas pertenecientes al ámbito general del Derecho del Trabajo. Desde la perspectiva formativa, Derecho del Trabajo I pretende del estudiante el logro de varios objetivos entre los cuales destacan particularmente: - Identificar las relaciones jurídicas reguladas por el objeto, las fuentes y los principios del Derecho del Trabajo. - Conocer los diversos sujetos que interactúan en el ámbito del Derecho del trabajo. - Identificar el derecho de la libertad sindical, su ámbito subjetivo y sus manifestaciones así como el derecho de asociación empresarial. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]Català
8 p, 90.9 KB

Castellà
7 p, 89.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-04, darrera modificació el 2018-10-21   Favorit i Compartir