Higiene i Inspecció dels Aliments [102632]
Mora Ventura, Maria Teresa
de Benito Langa, Javier
López Sabater, Emilio-Ignacio
Grau García, Simó
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2017-18
Resum: Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. - Valorar la innocuïtat i el valor nutritiu dels aliments i emetre dictàmens sobre la seva comestibilitat. - Indicar els requisits higiènics que han de complir les diferents industries alimentaries. - Auditar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària. - Adaptar el sistema APPCC a diferents tipus d'empreses - Interpretar i utilitzar la legislació vigent referent als diferents sectors alimentaris.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]



Català
8 p, 99.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-04, darrera modificació el 2018-10-21



   Favorit i Compartir