Dret Civil II [102240]
Navas Navarro, Susana
Cecchini Rosell, Xavier
Gete-Alonso Calera, MARIA DEL CARMEN
Núñez, Carmen
Alonso Suárez, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Derecho Civil II
Fecha: 2017-18
Resumen: Dret civil II és una assignatura que s'imparteix al primer quadrimestre del segon any. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques en seu de dret d'obligacions, per tant, és una matèria essencial dins del Grau. Així, el Dret civil II té la utilitat acadèmica d'obrir els conceptes generals en dret d'obligacions que després seran desenvolupats en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret civil i especialment en les assignatures optatives proposades per aquesta unitat. En aquest sentit, el Dret civil II és la base a partir de la qual es desenvoluparà, d'una banda, els Drets civils III i IV i, d'altra banda, les assignatures optatives: Dret de família, Dret de successions, Dret de menors, Responsabilitat civil, Dret del consum. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà una incidència molt important en altres assignatures del Grau. El Dret civil II pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar l'objecte, les fonts i els conceptes fonamentals del dret d'obligacions. - Diferenciar entre les diverses relacions jurídiques en l'àmbit del Dret civil patrimonial. - Comprendre els elements bàsics del Dret d'obligacions. 1.
Resumen: Derecho civil II es una asignatura que se imparte en el primer cuatrimestre del segundo año. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas en sede de derecho de obligaciones, por lo tanto, es una materia esencial dentro del Grado. Así, el Derecho civil II tiene la utilidad académica de abrir los conceptos generales en derecho de obligaciones que luego serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo de la unidad de Derecho civil y especialmente en las asignaturas optativas propuestas por esta unidad. En este sentido, el Derecho civil II es la base a partir de la cual se desarrollará, por un lado, los Derechos civiles III y IV y, por otra parte, las asignaturas optativas: Derecho de familia, Derecho de sucesiones, Derecho de menores, Responsabilidad civil, Derecho del consumo. Además, esta aportación formativa tendrá una incidencia muy importante en otras asignaturas del Grado. El Derecho civil II pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los que destacan particularmente: - Identificar el objeto, las fuentes y los conceptos fundamentales del derecho de obligaciones. - Diferenciar entre las diversas relaciones jurídicas en el ámbito del Derecho civil patrimonial. - Comprender los elementos básicos del Derecho de obligaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Dret [949]Català
9 p, 95.5 KB

Castellà
8 p, 93.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-04, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir