Dret Penal II [102246]
Baucells i Lladós, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Derecho Penal II
Fecha: 2017-18
Resumen: El programa de l'assignatura es correspon amb l'estructura de la "teoria del delicte" i, amb ella, l'anàlisi de les categories que la composen. Per tant, un bon coneixement de la mateixa és essencial per l'estudi posterior de dret penal III i, en el seu cas, de qualsevol de les assignatures optatives que s'oferten des de la unitat de dret penal. En definitiva, dret penal II és la base sobre la que es desenvoluparà el dret penal III, així com les altres assignatures optatives de dret penal com és el cas del "Dret penal económic i de l'empresa", del "Dret penal del risc i delinqüència tecnológica" o de la "Protecció penal de la funció pública".
Resumen: El Programa de la asignatura se corresponde con la estructura de la Teoría general del delito y, con ella, el an álisis de las categorías que la estructuran. Por lo tanto, un buen conocimiento de la misma es esencial para el estudio posterior de Derecho Penal III y, en su caso, de cualquiera de las asignaturas optativas que se ofertan desde la unidad de Derecho penal. En suma, Derecho Penal II es la base a partir de la que se desarrollaráel Derecho Penal III, asícomo otras asignaturas optativas como es el caso del Derecho penal económico y de la empresa, del Derecho penal del riesgo y delincuencia tecnológica o de la Protección penal de la función pú blica.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Dret [949]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.4 KB

Castellà
5 p, 85.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-04, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir