Edafologia [100817]
Cañizares Gonzalez, Maria Rosa
Alcañiz, Josep M. (Josep Maria) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Soil Science
Additional title: Edafología
Date: 2017-18
Abstract: L'objectiu d'aquesta assignatura és donar a l'alumne una formació que el faci capaç 1. de descriure els components i propietats més rellevants del sòl i de la seva organització, 2. de prendre'n mostres representatives per fer-ne una caracterització bàsica seguint mètodes estandarditzats, i 3. d'interpretar-ne els resultats tot deduint 1. quines són les seves propietats fonamentals. 2. quins han estat els principals processos de formació del sòl.
Abstract: The objective of this subject is to give the student a training that makes him able to describe the most relevant components an.
Abstract: El objetivo de esta asignatura es dar al alumno una formación que lo haga capaz de describir los componentes y propiedades más relevantes del suelo y de su organización, de tomar muestras representativas para hacer una caracterización básica siguiendo métodos estandarizados, y de interpretar los resultados deduciendo cuáles son sus propiedades fundamentales. Cuáles han sido los principales procesos de formación del suelo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Biologia Ambiental [2500251]
Study plan: Grau en Biologia Ambiental [813]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 83.8 KB

Anglès
5 p, 82.0 KB

Castellà
5 p, 82.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2017-07-04, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir