Conquesta i Colonització d'Amèrica (Segles XVI-XVIII) [100348]
Hernandez, Bernat
Espino López, Antonio
Pujol Casademont, Enric
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Conquista y Colonización de América (Siglos XVI-XVIII)
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura, juntament amb la d'Història d'Amèrica Contemporània, conforma la matèria d'Història d'Amèrica del Grau en Història. Tenint en compte la seva extensió cronològica i l'amplitud geogràfica a tractar, es tindrà molt present el fet que l'estudiant ha d'afrontar una sèrie de problemàtiques molt específiques de la realitat panamericana. Per això, el principal objectiu de l'assignatura és que els estudiants es trobin en situació de comprendre els processos històrics americans fonamentals que expliquen la realitat actual del continent, bàsicament des del punt de vista de la història política, social i econòmica, partint dels primers temps de la conquesta i colonització d'Amèrica. També és un objectiu de la matèria, i per tant d'aquesta assignatura, que els estudiants siguin capaços d'interpretar les especificitats del mon americà, correlacionades amb l'evolució de la història universal.
Abstract: La asignatura, junto con la de Historia de la América contemporánea, conforma la materia de Historia de América del grado de Historia. Dada la extensión cronológica y la amplitud geográfica a considerar, se tendrá muy presente el hecho que el estudiante ha de afrontar una serie de problemáticas muy específicas de la realidad panamericana. Por eso, el principal objetivo de la asignatura es que los estudiantes comprendan los procesos históricos americanos fundamentales que explican la realidad actual del continente, básicamente desde el punto de vista de la historia política, social y económica, partiendo de los primeros tiempos de la conquista y colonización de América. También es objetivo de la materia, y por tanto de esta asignatura, que los estudiantes sean capaces de interpretar las especificidades del mundo americano, correlacionadas con la evolución de la historia universal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Història [2500501]
Study plan: Grau en Història [803]Català
4 p, 80.2 KB

Castellà
4 p, 74.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-04, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir