Dret Civil I [102300]
Navas Navarro, Susana
Cueto Faus, María del Carmen
Solé Resina, Judith
Camacho Clavijo, Sandra
Mateo Borge, Ivan
Romeu Parpal, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Derecho Civil I
Data: 2017-18
Resum: Dret civil I és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del primer any. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques, per tant, és una matèria essencial dins del Grau. Així, el Dret civil I té la utilitat acadèmica d'obrir els conceptes generals que després seran desenvolupats en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret civil. En aquest sentit, el Dret civil I és la base a partir de la qual es desenvoluparà, d'una banda, els Drets civils II, III, IV i, d'altra banda, les assignatures optatives: Dret de família, Dret de successions, Dret de menors, Responsabilitat civil, Dret del consum. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà una incidència molt important en altres assignatures del Grau. El Dret civil I pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar l'objecte, les fonts i els conceptes fonamentals de la part general del Dret civil I. - Diferenciar entre els diversos subjectes que interactuen en l'àmbit del Dret civil. - Identificar els elements bàsics del Dret de la persona física i jurídica. 1.
Resum: Derecho civil I es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del primer año. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas, por tanto, es una materia esencial dentro del grado. Así, el Derecho civil I tiene la utilidad académica de abrir los conceptos generales que posteriormente serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo de la unidad de Derecho civil. En este sentido, el Derecho civil I es la base a partir de la cual se desarrollará, por un lado, los Derechos civiles II, II, IV y, por otro parte, las asignaturas optativas: Derecho de familia, Derecho de sucesiones, Derecho de menores, Responsabilidad civil, Derecho del consumo. Además, esta aportación formativa tendrá una incidencia muy importante en otras asignaturas del Grado. El Derecho civil I pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los cuales destacan particularmente: - Identificar el objeto, las fuentes y los conceptos fundamentales de la parte general del Derecho civil I. - Diferenciar entre los diversos sujetos que interactúan en el ámbito del Derecho civil. - Identificar los elementos básicos del Derecho de la persona física y jurídica. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
9 p, 92.3 KB

Castellà
9 p, 94.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-04, darrera modificació el 2020-11-01   Favorit i Compartir