Anatomia Humana I [102970]
Fábregas Batlle, Pere Jordi
Ortiz Cazal, Jorge Anibal Francisco
Medina Hayas, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Anatomía Humana I
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura Anatomia Humana I es cursa al primer semestre de primer curs del Grau de Fisioteràpia i forma part de les assignatures de formació bàsica d'aquest grau. Els objectius de l'assignatura són l'estudi de l'organització anatòmica general del cos humà, dels principis del seu desenvolupament inicial i del desenvolupament de l'aparell locomotor, i l'estudi de l'anatomia descriptiva, topogràfica i funcional de l'aparell locomotor (que inclourà el tronc i les extremitats) i del sistema cardiovascular (que inclourà el cor i els principals vasos dels sistemes circulatoris major i menor, i del sistema limfàtic). L'assoliment dels objectius de l'assignatura determina uns dels pilars fonamentals en la formació del futur professional de la Fisioteràpia, que tindrà la seva continuïtat natural al segon semestre de primer curs, amb l'assignatura Anatomia humana II, les quals complementen d'altres assignatures de caràcter bàsic i obligatori, com són la Biomecànica, la Funció del Cos Humà, la Semiologia i la Fisioteràpia. Els estudiants que hagin superat aquesta assignatura han de ser capaços de descriure i reconèixer, amb terminologia anatòmica internacional, l'organització anatòmica del cos humà, els principis del seu desenvolupament, les estructures anatòmiques i l'anatomia funcional de les diferents parts que integren l'aparell locomotor i el sistema cardiovascular en estat de salut.
Abstract: La asignatura Anatomía Humana I se cursa en el primer semestre de primer curso del Grado de Fisioterapia y forma parte de las asignaturas de formación básica de este grado. Los objetivos de la asignatura son el estudio de la organización anatómica general del cuerpo humano, de los principios de su desarrollo inicial y del desarrollo del aparato locomotor, así como el estudio de la anatomía descriptiva, topográfica y funcional del aparato locomotor (que incluye el tronco y las extremidades) y del sistema cardiovascular (que incluye el corazón y los principales vasos de los sistemas circulatorios mayor y menor, y del sistema linfático). Alcanzar los objetivos de la asignatura determina uno de los pilares fundamentales en la formación del futuro profesional de la Fisioterapia, teniendo su continuidad natural en el segundo semestre del primer curso, con la asignatura Anatomía humana II, las cuáles serán el complemento de otras asignaturas de carácter básico y obligatorio, como son la Biomecánica, la Función del Cuerpo humano, la Semiología y la Fisioterapia. Los estudiantes que hayan superado esta asignatura han de ser capaces de describir y reconocer, con terminología anatómica internacional, la organización anatómica del cuerpo humano, los principios de su desarrollo, las estructuras anatómicas y la anatomía funcional de las diferentes partes que integran el aparato locomotor y el sistema cardiovascular en estado de salud.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Fisioteràpia [2500892]
Study plan: Grau en Fisioteràpia [961]Català
8 p, 101.0 KB

Castellà
8 p, 93.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-04, last modified 2020-08-09   Favorit i Compartir