Dret del treball II [100499]
Fuste Miquela, Josep Maria
Rubio Arjona, Jesus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Derecho del trabajo II
Date: 2017-18
Abstract: Dret del Treball II és una assignatura que s'imparteix el primer quadrimestre del segon curs del Grau i té uns continguts continuadors de Dret del Treball I i previs a Dret del Treball III. A partir de l'aprenentatge de les institucions bàsiques del Dret del Treball fet al primer curs del Grau, en l'assignatura es proposa com a contingut bàsic la primera part de la "Relació Individual de Treball", que inclou l'accés a l'ocupació, el sistema de contractació laboral i els drets i deures bàsics de la relació de treball assalariat, específicament el règim jurídic del salari, la jornada i l'horari laborals. L'assoliment dels resultats d'aprenentatge és bàsic per tal que l'alumnat pugui superar, al llarg del segon semestre, Dret del Treball III, així com la resta d'assignatures jurídiques vinculades amb l'àmbit del Dret del Treball i de la Seguretat Social. Dret del Treball II pretén l'assoliment de diversos objectius formatius, d'entre els quals destaquen: 1. Accés a l'ocupació 2. Classes i tipus de contractes de treball 3. Cessió de treballadors i interposició empresarial 4. Classificació profesional, drets i deures de les parts 5. Règim jurídic del salari 6. Règim jurídic del temps de treball 1 6. Règim jurídic del temps de treball.
Abstract: Derecho del Trabajo II es una asignatura que se imparte el primer cuatrimestre del segundo curso del Grado y tiene unos contenidos que son continuadores de Derecho del Trabajo I y previos a Derecho del Trabajo III. A partir del aprendizaje de las instituciones básicas del Derecho del Trabajo hecho el primer curso del Grado, en la asignatura se propone como contenido básico la primera parte de la "Relación Individual de Trabajo", que incluye el acceso al empleo, el sistema de contratación y los derechos y deberes básicos de la relación de trabajo asalariado, específicamente el régimen jurídico del salario, la jornada y el horario laborales. A partir de l'aprenentatge de les institucions bàsiques del Dret del Treball fet al primer curs del Grau, en l'assignatura es proposa com a contingut bàsic la primera part de la "Relació Individual de Treball", que inclou l'accés a l'ocupació, el sistema de contractació laboral i els drets i deures bàsics de la relació de treball assalariat, específicament el règim jurídic del salari, la jornada i l'horari laborals. El logro de los resultados de aprendizaje es un elemento básico para que el alumnado pueda superar a lo largo del segundo semestre Derecho del Trabajo III, así como el resto de asignaturas jurídicas vinculadas con el Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social. Derecho del Trabajo II pretende el logro de varios objetivos formativos, de entre los cuales destacan: Acceso al empleo 1 Acceso al empleo Clases y tipos de contratos de trabajo Cesión de trabajadores e interposición empresarial Clasificación profesional, derechos y deberes de las partes Régimen jurídico del salario Régimen jurídico del tiempo de trabajo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Relacions laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
7 p, 83.9 KB

Castellà
7 p, 84.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-04, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir