Dret sancionador del treball [100497]
Baucells Lladós, Joan
García Arán, Mercedes
Aguilar Folch, Monica
Giménez Ricart, Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Derecho sancionador del trabajo
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura Dret Sancionador del Treball pretén que l'alumne adquireixi els coneixements de la responsabilitat penal i responsabilitat administrativa-laboral. Juntament amb això, es vol potenciar l'adquisició dels conceptes relatius a l'exigència administrativa de l'ordenament laboral, amb especial referència a l'inspecció del treball i de la Seguretat Social i les infraccions i sancions en matèria laboral. Des de la perspectiva formativa, Dret Sancionador del Treball, pretén que l'alumne adquireixi els conceptes i la terminologia pròpia a l'àmbit del Dret sancionador tant penal com administratiu.
Abstract: La asignatura Derecho Sancionador del Trabajo pretende que el alumno adquiera los conocimientos de la responsabilidad penal en el ámbito laboral y sancionador administrativo. Juntamente con esto, se quiere potenciar la adquisición de los conceptos relativos a la exigencia administrativa del ordenamiento laboral, con especial referencia a la inspección del trabajo y de la Seguridad Social y las infracciones y sanciones en materia laboral. Desde la perspectiva formativa, Derecho Sancionador del Trabajo, pretende que el alumno adquiera los conceptos y la terminología propia del ámbito del Derecho sancionador.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Relacions laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
5 p, 89.0 KB

Castellà
5 p, 82.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-04, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir