Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
Mor-Mur Francesch, Montserrat
Ferragut Pérez, Victoria
Hernández Herrero, María Manuela
Pla Soler, Reyes
Rodríguez Jerez, José Juan
Roig Sagués, Artur Xavier
Trujillo Mesa, Antonio José
Castillo Zambudio, Manuel
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Quality, Innovation and Emerging Processing Technologies
Títol variant: Calidad, Innovación y Tecnologías Emergentes de Procesado
Data: 2017-18
Resum: En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. Dins de les tecnologies que permeten reduir l'impacte ambiental de la indústria alimentària els estudiants estudiaran l'aprofitament de subproductes per a l'obtenció d'ingredients funcionals.
Resum: In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. Among the technologies that reduce the environmental impact of the food industry, students will study the use of products for the preparation of functional ingredients.
Resum: En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. Dentro de las tecnologías que permiten reducir el impacto ambiental de la industria alimentaria los estudiantes estudiarán el aprovechamiento de subproductos para la obtención de ingredientes funcionales. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: 4313796 [4313796]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]



Català
5 p, 81.2 KB

Anglès
5 p, 81.0 KB

Castellà
5 p, 82.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-04, darrera modificació el 2018-10-21



   Favorit i Compartir