Anàlisi Empresarial i Dissenys Organitzatius [102313]
Ortín Ángel, Pere
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Análisis Empresarial y Diseños Organizativos
Fecha: 2017-18
Resumen: El disseny de les organitzacions empresarials es el resultat d'un procés de delegació de decisions. Al llarg d'aquest curs s'intenten donar els instruments conceptuals per intentar valorar monetàriament els beneficis i els costos de la delegació de decisions, i per tant com aquestes decisions acaben afectant a l'estructura organitzativa de l'empresa i a la seva capacitat de crear de valor i com a conseqüència la seva competitivitat. Es persegueix es que al final del curs l'alumne sigui capaç de: 1. Identificar els principals determinants dels beneficis i costos de delegar una decisió. 2. Identificar si una decisió s'ha de delegar o no. 3. Identificar quins son els principals mecanismes per reduir els costos de la delegació d'una decisió. 4. Valorar el cost màxim que l'empresa ha de estar disposada a pagar per implementar els mecanismes anteriorment esmentats.
Resumen: El diseño de las organizaciones empresariales es el resultado de un proceso de delegación de decisions. A lo largo de este curso se intenta abordar una serie de instrumentos conceptuales que permitan valorar monetariamente los beneficios y los costes de la delegación de decisiones, y por tanto entender cómo estas decisiones acaban afectando a la estructura organitzativa de la empresa y a su capacidad para crear de valor y cómo consecuencia su capacidad competitivitat. Se persigue que al final del curso el alumno sea capaz de: 1. Identificar los principales determinantes de los beneficios y costes de delegar una decisión. 2. Identificar si una decisión se ha de delegar o no. 3. Identificar cuáles son los principales mecanismos para reducir los costes de la delegació de una decisión. 4. Valorar el coste máximo que la empresa ha de estar dispuesta a pagar por implementar los mecanismos mencionados anteriormente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Administració i Direcció d'Empreses (anglès) [2501572] ; Economia [2501573]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
5 p, 77.2 KB

Castellà
5 p, 77.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-07, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir