Mercats de Capitals [102327]
Tarrazón Rodón, Maria Antònia
Montllor Serrats, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Capital Markets
Título variante: Mercados de Capitales
Fecha: 2017-18
Resumen: Aquesta assignatura forma els estudiants en les especificitats pròpies dels mercats i les operacions financeres. En particular, analitza les operacions d'inversió, especulació, cobertura i arbitratge en els mercats de títols bàsics (accions i renda fixa) i de derivats (opcions, futurs i swaps). L'eix del curs és la el paper del risc en el mercat financer. Els principals objectius són formar els estudiants en el disseny d'estratègies d'inversió i en la gestió del risc, en el curt i en el llarg termini, tant des del punt de vista de les empreses com dels individus.
Resumen: This subject studies the properties of financial markets and financial strategies. More specifically, it analyses financial transactions of four different natures: investment, speculation, hedging and arbitrage, undertaken in markets of primitive assets (stocks and fixed income securities) and in derivatives markets (options, futures and swaps). The course is centred on the role of risk in financial markets. Main goals of the course are the design of financial strategies and risk management in the short and the long terms, both from the firms' viewpoint and the investors' viewpoint.
Resumen: Esta asignatura forma a los estudiantes en las especificidades propias de los mercados y las operaciones financieras. En particular, analiza las operaciones de inversión, especulación, cobertura y arbitraje en los mercados de títulos básicos (acciones y renta fija) y de derivados (opciones, futuros y swaps). El eje del curso es el papel del riesgo en el mercado financiero. Los principales objetivos son formar a los estudiantes en el diseño de estrategias de inversión y en la gestión del riesgo, en el corto y en el largo plazos, tanto desde el punto de vista de las empresas como de los individuos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Administració i Direcció d'Empreses (anglès) [2501572] ; Economia [2501573]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 81.2 KB

Anglès
5 p, 83.1 KB

Castellà
6 p, 80.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-07, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir